Close

Τα 7 στοιχεια των ζευγαριων που κρατανε στο χρονο

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, πρόθεση και μια συνεπή δέσμευση να αντιμετωπίσεις πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου.

Εχουν όρια με τη μητρική τους οικογένεια

Τα ζευγάρια που κρατούν στο χρόνο βάζουν τη σχέση τους σε προτεραιότητα και διατηρούν σαφή όρια με τις οικογένειές τους. Δεν τρέχουν σε αυτούς για δικά τους θέματα, ούτε παίρνουν αποφάσεις ανάλογα με το τί θέλει η οικογένειά τους. Κάνουν αυτό που είναι καλό για τη συντροφική τους σχέση.

Είναι φίλοι

Τους αρέσει πραγματικά να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλο. Δε βλέπουν την ώρα να γυρίσουν σπίτι και να μοιραστούν ό,τι έζησαν, να γελάσουν, να εμπιστευτούν τις σκέψεις και τους φόβους τους.

Εχουν περάσει δυσκολίες

Έχουν περάσει δύσκολες περιόδους, που είχαν δεύτερες σκέψεις ή ήταν σε δύσκολα σταυροδρόμια με σημαντικές αποφάσεις και διάλεξαν να είναι μαζί και να τα παλέψουν όλα μαζί. Έχτισαν εμπιστοσύνη!

Είναι ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους

Δεν υπάρχει σε αυτούς καμία επιθυμία να αλλάξουν ο ένας τον άλλον, αντιθέτως σέβονται και θαυμάζουν αυτό που είναι ο καθένας. Αυτή η ελευθερία βγάζει τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού τους!

Δεν αποφεύγουν τις δύσκολες συζητήσεις

Επικοινωνούν τακτικά, γνήσια, αυθεντικά ,χωρίς να αποφεύγουν ή να αρνούνται τα πράγματα. Διαχειρίζονται σωστά τα συναισθήματά τους τόσο ώστε οι διαφωνίες να μην καταλήγουν σε έκρηξη.

Τσακώνονται!

Τσακώνονται ναι! Αλλά ξέρουν να διαχειριστούν τη σύγκρουση, τα συναισθήματά τους και να επιστρέψουν για να προχωρήσουν μαζί!

Είναι εραστές!

Είναι πάνω από όλα εραστές! Ο ένας του άλλου και οι δύο της ζωής!

Καλή χρονιά!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsAPP chat! Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;